Afbeelding web home 2

Over ons

Golfbaan Delfland is één van de weinige Pay & Play banen in Nederland. De 27-holes Championship Course is een golfbaan die spelers van elke Handicap een uitdaging vinden. De fraaie 9-holes Par 3 Challenge Course is speciaal ontwikkeld voor het verbeteren van het korte spel. Een bijzondere toegevoegde waarde van de Challenge Course is de ultramoderne led-verlichting, welke golfen tot 22:00 uur mogelijk maakt.

Daarnaast beschikt de golfbaan over diverse gratis oefenfaciliteiten met moderne en kwalitatief hoge uitstraling. Eén van de vele onderscheidende ‘features’ van deze mooie golfbaan. Kortom: golfen op topniveau in de regio Haaglanden en Rijnmond.

In Brasserie Delfland kan er heerlijk gegeten en gedronken worden. Ons zonnige terras heeft een prachtig groen uitzicht. Ook voor feesten, partijen en zakelijke meetings is onze Brasserie de juiste locatie met een goede bereikbaarheid en gratis parkeren voor de deur.

Vanuit Golfacademy Delfland worden cursussen, clinics en gratis kennismakingslessen verzorgd onder leiding van PGA gekwalificeerde golfleraren.

Tenslotte biedt RS Golfshop Delfland een ruim en modern golfassortiment voor zowel de beginnende als geoefende golfer.

Bedrijfscultuur
Er werken ongeveer 35 vaste medewerkers en ongeveer 70 oproepkrachten. Optimale gastbeleving (hospitality) vormt de basis van het hele bedrijf. Tevredenheid bij gasten zowel als bij personeel is een belangrijk uitgangspunt in onze bedrijfsvoering. Openheid, samenwerken en collegialiteit wordt op alle niveaus en binnen alle teams als een belangrijke waarde gezien binnen onze organisatie.

Wat we aanbieden

Werken in een jong, dynamisch bedrijf in een gezellige en sportieve omgeving met de mogelijkheid tot het beoefenen van golf. Al onze functies zijn zowel fulltime als flexibel parttime te vervullen, ideaal als je je werk wilt combineren met een studie of andere parttime baan of als je juist veel wilt werken in vakanties of weekenden. Schroom niet, neem contact op bij vragen!

01

Salaris

Marktconforme salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding, bedrijfskleding. Mogelijkheid tot het volgen van trainingen.

02

Trainingen

Naast incompany golftrainingen krijg je voordelige personeels-maaltijden en aantrekkelijke korting bij Brasserie Delfland buiten werktijden

03

Werktijden

Werktijden, waarin zoveel mogelijk met jou wensen rekening gehouden kan worden. 2 vaste vrije dagen in de week

04

Werkomgeving

Een groene, dynamische en sportieve werk-omgeving, geen dag is hetzelfde. Samen met een jong en gepassioneerd en gezellig team

Een kijkje in de keuken

WV2022 WV1R4057
WV2022 WV6 9035
WV2022 WV6 8434
WhatsApp Image 2024 01 31 at 16.04.51
WV2022 WV1R3279
WV2022 WV1R3731
WV2022 WV1R3194
DSC 0390 Klein

Werkplezier voor iedereen.

Golfbaan Delfland Abtsrechtseweg 1
2636 HZ Schipluiden 
015 – 380 79 11 (kies voor optie 1)
personeel@delflandgolf.nl
www.delflandgolf.nl